HP 831C Latex Mürekkep Kartuş 775ml

5.031,00 TL
Fiyat
129,00 USD + KDV
* 930,74 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Adet

Genel Bakış

HP 831C Lateks Mürekkep Kartuşları, çeşitli alt tabakalar üzerinde yüksek görüntü kalitesi ve renk tutarlılığı sağlar. Uygulamalarınızın kalitesini ve dayanıklılığını daha da artırın. Su Bazlı HP Lateks Mürekkepler, sunum çeşitlerinizi artırmanıza ve sağlıklı bir ortam oluşturmanıza yardımcı olur1.

Özellikler

Çeşitli dış ve iç mekan işlerinde sağladığınız yüksek görüntü kalitesi ile rekabetçi yönünüzü geliştirin. SAV ve PVC afişler üzerinde sert solventli mürekkeplere kıyaslanabilir çizilmeye karşı direnç ile, kısa vadeli grafikler için laminasyonsuz kullanımı dikkate alın2.

HP Lateks Mürekkepler ile çalışmama süresini ve teslim süresini azaltın. HP Lateks Mürekkepler ve HP Lateks İyileştirici, yazıcı kafası performansını en iyi duruma getirecek ve yüksek hızda tutarlı sonuçlar elde edilecek şekilde tasarlanmıştır. Baskılar yazıcıdan tamamen kuru ve kullanıma hazır şekilde çıkar.

Su bazlı HP Lateks mürekkeplerin sağlık avantajlarından çalışma alanından basılı görsel teşhir baskılarına kadar yararlanın. UL ECOLOGO® ve GREENGUARD GOLD Sertifikalı3 HP Lateks Mürekkepler, tehlike uyarı etiketleri veya havayı kirleten tehlikeli maddeler içermez, özel havalandırma gerektirmez4. Baskılar kokusuzdur

Belirtimler

Mürekkep damlası
12 pl
Mürekkep türleri
  • Lateks

İşletim gereksinimleri

Çalışma ısısı aralığı
15 - 30°C
Depolama Isısı
5 - 40°C
Depolama nemi
%20 - 90 Göreceli Nem

Boyutlar ve ağırlık

Paket boyutları (G x D x Y)
53,3 x 114,3 x 264 mm
Paket ağırlığı
1,08 kg

İçindekiler

Garanti
HP, mürekkep kartuşlarının, baskı kafalarının ve ilgili sarf malzemelerinin her birinin, garanti süresi boyunca herhangi bir malzeme ve işçilik hatası yaşatmayacağını garanti eder.
Kutudakiler
  • Mürekkep kartuşu

HP 831C Latex Mürekkep Kartuş 775ml HP 831C Lateks Mürekkep Kartuşları, çeşitli alt tabakalar üzerinde yüksek görüntü kalitesi ve renk tutarlılığı sağlar. Uygulamalarınızın kalitesini ve dayanıklılığını daha da artırın. Su Bazlı HP Lateks Mürekkepler, sunum çeşitlerinizi artırmanıza ve sağlıklı bir ortam oluşturmanıza yardımcı olur IB0508 HP 831C Latex Mürekkep Kartuş 775ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.